4×4 reis POLEN – KRAKAU 19 t.e.m. 24.02.2019

 6 DAGEN – 5 NACHTEN

Brussel – Lengica 974 km

 

Polen is een natuurtuin en een cultuurschatkist en met een heel spectrum aan landschappen. Een ideale plaats om fantastische avonturen te beleven.

We eindigen in de charmante stad Krakau zelf met tal van bezienswaardigheden , de zoutmijnen waar u met een lift een bezoek brengt diep in de mijnen  of u kan Auswitch-Birkenau bezichtigen , een unieke belevenis die u terug brengt in de tijd .

Krakau is een van de populairste en meest sfeervolle steden in Polen. De place to be is toch wel de oude stad met zijn paleis en prachtige witte koetsen die s’avonds verlicht zijn en daarna kan afzakken naar een van de vele cafés of clubs in de stad.

Gezien de tijd van het jaar is er een mogelijkheid dat er wat sneeuw ligt.

 

20

 

 

 

 

 

 

PROGRAMMA:

– We worden op 19 febr ten laatste verwacht rond 19 u in ons eerste hotel in de omgeving van Lengica (exacte locatie wordt tijdig bezorgd)

– We vertrekken op 20, 21, 22 dec telkens tussen 8.30 u en 9.30 u naargelang de weersomstandigheden via tal van onverharde paden door  en hopelijk in een wit sneeuwtapijt door bossen en weilanden…. richting Krakau We nemen telkens ook de tijd om boodsschappen te doen voor onze picnick, en te tanken. Op de route lassen we de  nodige pit-stops in  om tussen 16.30 u en 17 u aan te komen in ons hotel.

– Op 23 febr vertrekken we na een lekker ontbijt voor onze laatste etappen om tegen een schappelijk uur net buiten Krakau in ons laatste hotel aan te komen.

– 24 febr na een rustig ontwaken en een uitgebreidt ontbijt zit ons avontuur erop. Indien u wenst kan u nog altijd van Krakau en Polen genieten en op eigen tempo naar huis rijden of nog een nachtje bijboeken (niet inbegrepen)

U kan b.v. de zoutmijnen iets buiten de stad in Wieliczka bezoeken of Auswitch/Birkanau of het romantishe Krakau met zijn vele prachtige pleinen.

In de prachtige Lakenhal op het grote plein in Krakow zitten tientallen toeristenkraampjes. Je kunt hier houten of wollen souvenirs kopen en andere typisch Poolse producten. Vijftien minuten lopen van het grote plein is de half overdekte markt Stary Kleparz

– Maar Krakau bied meer dan de Rynek Glowny, wat denk u van de Joodse wijk Kazimierz waar de film Schindler”s list is opgenomen of het oude Getto of voormalig kamp Plaszow. Met uw stadsplan kan u alle bezienswaardigheden bezoenen.

 

 

– Krakau – Brussel 1300 km

 

 

 

DSCF5190

 

 

polen02-2016-globe-128_25724402034_o

 

 

 

 

 

Algemene opmerkingen:

*Vertrek wordt gegarandeerd vanaf een minimum deelname van 3 voertuigen en maximum 6 voertuigen.
*Het volledige traject is geschikt voor alle types 4×4 voertuigen.

*Alle ingeschreven voertuigen dienen volledig technisch in orde te zijn en voorzien van alle wettelijke boorddocumenten.

*Voor al onze reizen raden wij een reisbijstandsverzekering aan bij een erkend verzekeringsmaatchappij.

* Gezien de tijd van het jaar is er mogelijkheid tot sneeuw, naargelang de weersvoorspellingen sneeuwkettingen voorzien.

*Inschrijven uiterlijk vóór 10.12.2018

DSCF5160

 
 

 

 

 

 

 

Kostprijs:  765 € per persoon (op basis van 2 personen)

INCLUSIEF

  • Gezellige hotels met ontbijt en avondmaal (19, 20, 21,22 en 23 febr )
  • Volledige omkadering en begeleiding  door GLOBE-ADVENTURES 
  • Stadsgids
  • Sticker Globe-Adventures

EXCLUSIEF

  • kosten voor brandstof, de maaltijden tijdens de middag en alle dranken.
  • eventuele veerboten, inkom bezoekingen.

Wenst u bijkomende info over deze trip? Stuur dan een mailtje naar  info@globe-adventures.com

HIER INSCHRIJVEN