4X4 , SUV reis ITALIAANSE & FRANSE ALPEN – 26.07 t.e.m 03.08 kampeerformule

9 DAGEN – 8 NACHTEN

Brussel – Ventimiglia  1277 km

moeilijkheid * – **-***

 

 

 

De Alpen is een bergketen in Europa, die zich uitstrekt van de Franse Middellandse Zeekust in het zuidwesten tot de Pannonische vlakte in het oosten. De oppervlakte van het gebergte is meer dan 200.000 km². We starten in Italië net over de grens waar wij de eerste dagen de Italiaanse Alpen verkennen. We slapen meestal in de vrije natuur onder de prachtige sterrenhemel op grote hoogte. Onze route leidt u door prachtige natuurgebieden via onverharde smalle paden, over bergpassen en door tunnels . Stille getuigen zoals vervallen forten en kazernes zullen nu en dan eens zorgen voor een onvergetelijke panorama’s. U zal versteld staan van de ongelofelijke bloemenpracht en mogelijks kan hebben om één van de vele wilde dieren zoals gemzen, steenbokken buizerds, hermelijnen en marmotten te kunnen zien.

Globe-Adventures 

organiseert een volledig begeleidde tocht van negen dagen door dit prachtige gebied… het wordt gegarandeerd een onvergetelijk avontuur. In deze trektocht zitten er sedert de editie 2014 diverse nieuwe routes met schitterende panorama’s.it 

 
DSCF4515

 

 

 

IMG_7151

 

DSCF7906

 

 

 

 

 

 

 

Programma:    

– Iedere deelnemer wordt op 26.07.2019 om 09.00 uur verwacht op de startplaats in de omgeving van Ventimiglia Italie  (De exacte locatie wordt meegedeeld na inschrijving). Na een korte briefing vertrekken we samen, op basis van een volgrit, voor negen dagen off-road plezier met 1 dag om te rusten of de omgeving te verkennen.
– Tijdens het traject worden er regelmatig korte of langere stops ingelast teneinde de benen te kunnen strekken of een bezoek te brengen aan een bezienswaardigheid (niet verplicht).
Er wordt tevens een dagelijkse stop voorzien om boodschappen (picknick tijdens de middag en avondmaal) te doen of brandstof bij te vullen.
– Bij de kampeerformule worden er enkele overnachtingen voorzien in de volle natuur  en enkele op camping. De nachten kunnen in het gebergte best fris zijn, voorzie je dus van een beetje warme kledij.

– Dagelijks starten de ritten rond 09.00 uur en worden ze beëindigd tussen 16.30 uur en 17.00 uur, waarna iedereen zich rustig kan installeren  en genieten van een ontspannen avond.

– Op 03.08.2019 omstreeks 16.00 uur komt een einde aan dit avontuur en wordt de groep ontbonden.

Dit is een negendaags avontuur met een totale afstand van +/- 1020 km, waarvan 80% onverhard, brengt u naar de mooiste plaatsen van Europa en tot op een hoogte van 2995 m.
Onvergetelijke vergezichten, beklimmingen langs smalle paden en overnachten in de vrije natuur zijn de ingrediënten van dit evenement.

 

DSCF3264

 

IMG_7169

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Algemene opmerkingen:

* Vertrek wordt gegarandeerd vanaf een minimum deelname van 3 voertuigen..
* Het volledige traject is geschikt voor alle types 4×4 voertuigen.
* Alle ingeschreven voertuigen dienen volledig technisch in orde te zijn en voorzien van alle wettelijke boorddocumenten.
* Dit evenement wordt enkel aangeboden op basis van een kampeerformule
* Inschrijven uiterlijk vóór 01.06.2019.

(Inschrijvingen worden vervroegd afgesloten van zodra het maximum aantal voertuigen (10) is bereikt).

 

Bekijk foto’s van onze vorige Transalp : KLIK HIER

 

 

IMG_7172

 

DSCF7979

 

 

DSCF7963

 

 

 

 

 

 

Kostprijs:

Kampeerformule: 705 euro per persoon. ( op basis van 2 personen )
INCLUSIEF :

  • 4 campings + 4 x  wild kamperen
  • één overheerlijke maaltijd + dranken
  • Begeleiding door Globe-Adventures ( 9 dagen )
  • sticker Globe-Adventures

EXCLUSIEF :

  • Alle andere maaltijden en dranken,
  • brandstofverbruik van eigen voertuig,
  • eventuele inkom voor bezienswaardigheden.

Heeft u nog bijkomende vragen over dit prachtig avontuur, aarzel niet en stuur een mailtje naar info@globe-adventures.com .

 

HIER INSCHRIJVEN