NAVARA – ANDORRA 26.07 t.e.m 31.07 wild en camping kamperen

6 DAGEN – 5 NACHTEN

Brussel – Tudela 1280 km

Moeilijkheid  *

Spanje is zó groot en divers, dat het nog steeds vol van verrassingen voor me zit. Eén van de verrassingen was het natuurpark Bárdenas Reales. Een halfwoestijn in Spanje, die zelfs veel Spanjaarden niet kennen. Een kaal en onherbergzaam gebied met ravijnen, hoogvlakten en steile rotsen, dat vroeger een paradijs was voor krokodillen en schildpadden en waar nu onder meer adelaars, gieren en vele verschillende soorten reptielen te vinden zijn.

We rijden verder over tal van onverharde wegen en genieten van de afwisselende panorama’s. Overnachten eens aan een meer of een mooie desolate plaats en enkele campings.

We verlaten dit prachtig woestijngebied en rijden door naar het noorden richting Pyreneeën. Kleine dorpjes, wijngaarden, bossen, bergen, waterdoorwadingen…… teveel om op te noemen, we komen het allemaal tegen, waar we op onze 6e dag eindigen in Andorra. Dit kleine staatje heeft zoveel te bieden.  De traditie zegt dat Karel de Grote het Andorrese volk in 805 een stuk land gaf in ruil voor hun strijd tegen de Moren. Hier eindigd dan ook onze reis

Terug een onvergetelijk avontuur.

 

6bbdb

 

 

 

 

 

 

We vertrekken rond 10 u vanuit de omgeving van Tudela. Naarmate onze vorderingen overnachten we op campings of in de vrije natuur.

We gaan elke dag of anders gezegd in briefing gaan we tanken en wat proviand inslaan. We rijden via tal van onverharde wegen. Hier aanschouwen we terug de pracht van de fauna en de flora, tal van dieren kruisen ons pad of in de lucht.

Verborgen schatten van dit land kom je hier tegen zoals rotswoningen, verborgen meren en watervallen……. zoveel om te ontdekken. Ook hier zie je regelmatig de gieren rondcirkelen waar er voederplaatsen zijn die we gezien het tijdstip eens kunnen zien. We proberen s’avonds telkens rond 16 en 17 uur te stoppen op onze overnachtingsplaats wild of op camping.

 

Algemene opmerkingen:

 •  Vertrek wordt gegarandeerd vanaf een minimum deelname van 4 voertuigen.
 •  Het volledige traject is geschikt voor alle types 4×4 voertuigen.
 •  Toegankelijk voor iedere 4×4 bestuurder.
 •  Een standaard band is voldoendeAlle ingeschreven voertuigen dienen volledig technisch in orde te zijn en voorzien van alle wettelijke boorddocumenten.

- Inschrijvingen vóór 01.06.2018.

(Inschrijvingen worden vervroegd afgesloten van zodra het maximum aantal voertuigen (10) is bereikt).

 

Kampeerformule : 565 euro per persoon ( op basis van 2 personen)

vanaf 14 j  280 € per extra pers 

vanaf 5 j  195 € per kind

jonger dan 5 j gratis

INCLUSIEF :

 • Overnachtingen wild & camping (5 nachten)
 • 1 avondmaal per persoon
 • Begeleiding door Globe-Adventures ( 6 dagen)
 • Sticker van Globe-Adventures

EXLUSIEF :

 • Alle andere maaltijden en dranken,
 • Eventueel inkom bezienswaardigheden,
 • Brandstofverbruik van eigen voertuig.

 

Heeft u nog bijkomende vragen over dit prachtig avontuur, aarzel niet en stuur een mailtje naar info@globe-adventures.com .

HIER INSCHRIJVEN