RONDA – TOLEDO 11.07 t.e.m 16.07 wild en camping kamperen

6 DAGEN 5 NACHTEN

Brussel – Ronda 2130 km

moeilijkheid *

We ontdekken het echte Spanje via bergpassen en uitgestrekte weilanden, druivenranken en af en toe kleine pittoreske dorpjes die je na kilometers geen kat tegen te komen toch op een heuvel een dorpje opduikt.

We stoppen regelmatig om iets te bezichtigen zoals bv.  Cueva del Gato (grot van de kat) Dit natuurlijke zwembad in de rivier is een paradijselijk stukje natuur en nog zo veel meer wonderbaarlijke dingen die ons pad kruisen.

PROGRAMMA:

Dag 1:

We verzamelen rond 9 u om in de omgeving van Ronda, om na de kennismaking en een korte briefing gezamelijk te vertrekken. (Pic-nic voorzien en getankt hebben) Op ons pad komen we bezienswaardigheden tegen en stoppen we regelmatig. Rond 16 u komen we aan op onze eerste camping in de omgeving van Olvera.

Dag 2:

Na ons ontbijt vertrekken we rond 9 u richtng noordwaarts waar we de gemeente van Sevilla doorkruisen. Hier is het mogelijk naarmate de vorderingen dat we wild kamperen.

Dag 3:

Volgen we de kleine “baantjes” tussen de vele sinaasappelbomen, olijfbomen enz… We stoppen ook om wat voorraad in te slaan en genieten van de prachtige landschappen. We slaan ons kamp op aan een prachtig meer.

Dag 4:

De volgende dag ontwaken we met een mooie zonsophang en na ons ontbijt vertrekken we wederom door dit prachtig land en we terrechtkomen in het noordelijk deel van Castiliê de la Mancha en we rond 17u onze camping bereiken.

Dag 5:

Vandaar vertrekken we richting Ubrique en na nog enkele spannende tracks. We passeren de voederplaatsen van de Gieren die je dan ook hoog boven de rotsen ziet vliegen. We kunnen naargelang het tijdstip één van die voederplaatsen bezichtigen.

Dag 6:

Toledo, een van de oudste steden van Spanje, was vroeger de hoofdstad van de Iberische Carpetani en werd in 192 v.Chr. door de Romeinen veroverd, die haar ‘Toletum’ noemden. Deze uitzonderlijke stad heeft een zeer rijke geschiedenis en bekent om zijn ambachtelijk wapenfabricage en is omringd door de rivier de Taag. Aan deze brengen we ook een bezoek.

Algemene opmerkingen:

 •  Vertrek wordt gegarandeerd vanaf een minimum deelname van 4 voertuigen.
 •  Het volledige traject is geschikt voor alle types 4×4 voertuigen.
 • Toegankelijk voor iedere 4×4 bestuurder.
 • Een standaard band is voldoendeAlle ingeschreven voertuigen dienen volledig technisch in orde te zijn en voorzien van alle wettelijke boorddocumenten.

Inschrijvingen vóór 01.06.2018.

(Inschrijvingen worden vervroegd afgesloten van zodra het maximum aantal voertuigen (10) is bereikt).

 

Kampeerformule : 593 euro per persoon ( op basis van 2 personen)

vanaf 14 j  280 € per extra pers 

vanaf 5 j  195 € per kind

jonger dan 5 j gratis

INCLUSIEF :

 • Overnachtingen wild & camping (11, 12, 13, 14, 15 juli)
 • 1 avondmaal per persoon
 • Begeleiding door Globe-Adventures ( 6 dagen)
 • Sticker van Globe-Adventures

EXLUSIEF :

 • Alle andere maaltijden en dranken,
 • Eventueel inkom bezienswaardigheden,
 • Brandstofverbruik van eigen voertuig.

 

Heeft u nog bijkomende vragen over dit prachtig avontuur, aarzel niet en stuur een mailtje naar info@globe-adventures.com .

HIER INSCHRIJVEN