TOLEDO – ARAGON 19.07 t.e.m 23.07 wild en camping kamperen

5 DAGEN – 4 NACHTEN

Brussel – Toldeo 1640 km

Moeilijkheid  *

 Toledo is een heerlijke wirwar van smalle straatjes, historische kerken, gebouwen en karakteristieke pleinen. Opgezet als handelscentrum door de Romeinen, Vaticaanstad zag het lang als religieuze hoofdstad van Spanje. Een stadje met een heerlijke sfeer.

We ontdekken dit prachtig gebied en rijden door rivieren en over bergtoppen en passeren regelmatig een tipysch dorpje en stadjes zoals Aranjuez waar we ook overnachten op een camping.

We rijden verder over tal van onverharde wegen en genieten van de afwisselende panorama’s. Overnachten eens aan een meer of een mooie desolate plaats en enkele campings.

Terug een heerlijk avontuur.

 

We vertrekken rond 10 u vanuit Toledo die op een heuvel gebouwd is en kunnen aanschouwen naarmate we verder rijden. Naarmate onze vorderingen overnachten we op campings of in de vrije natuur.

We gaan elke dag of anders gezegd in briefing gaan we tanken en wat proviand inslaan. We rijden via tal van onverharde wegen. Hier aanschouwen we terug de pracht van de fauna en de flora, tal van dieren kruisen ons pad of in de lucht.

Daar de bergen ver uiteen liggen kan u kilometers ver dit prachtig land aanschouwen. Ook de vele Castillos en ruines kom je op deze dagen tegen.

Naarmate we naar het noorden rijden begint het al wat groener te worden, dichtere bebossing en hogere bergen waardoor we ook meer watervallen tegenkomen.

Verborgen schatten van dit land kom je hier tegen zoals rotswongen, verborgen meren en watervallen……. zoveel om te ontdekken. Ook hier zie je regelmatig de gieren rondcirkelen waar er voederplaatsen zijn die we gezien het tijdstip eens kunnen zien. We proberen s’avonds telkens rond 16 en 17 uur te stoppen op onze overnachtingsplaats wild of op camping.

 

Algemene opmerkingen:

 •  Vertrek wordt gegarandeerd vanaf een minimum deelname van 4 voertuigen.
 •  Het volledige traject is geschikt voor alle types 4×4 voertuigen.
 • Toegankelijk voor iedere 4×4 bestuurder.
 • Een standaard band is voldoendeAlle ingeschreven voertuigen dienen volledig technisch in orde te zijn en voorzien van alle wettelijke boorddocumenten.

 Inschrijvingen vóór 01.06.2018.

(Inschrijvingen worden vervroegd afgesloten van zodra het maximum aantal voertuigen (10) is bereikt).

 

Kampeerformule : 565 euro per persoon ( op basis van 2 personen)

vanaf 14 j  280 € per extra pers 

vanaf 5 j  195 € per kind

jonger dan 5 j gratis

INCLUSIEF :

 • Overnachtingen wild & camping (11, 12, 13, 14, 15 juli)
 • 1 avondmaal per persoon
 • Begeleiding door Globe-Adventures ( 6 dagen)
 • Sticker van Globe-Adventures

EXLUSIEF :

 • Alle andere maaltijden en dranken,
 • Eventueel inkom bezienswaardigheden,
 • Brandstofverbruik van eigen voertuig.

 

Heeft u nog bijkomende vragen over dit prachtig avontuur, aarzel niet en stuur een mailtje naar info@globe-adventures.com .

HIER INSCHRIJVEN