Tournai – Tournai dagrit zaterdag 27.04

 

 

Op zaterdag 27 april 2019 organiseert GLOBE-ADVENTURES een prachtige offroad rit in de omgeving van de Belgisch-Franse grens met startplaats in de omgeving van Tournai. De exacte locatie wordt meegedeeld na inschrijving. 

Bij de start, tussen 10.00 u en 10.30 uur, wordt u in het bezit gesteld van een roadbook (bolletje-pijltje) die u in staat moet stellen om de volledige route (+/- 100 km) te rijden. Bent u niet vertrouwd met dit systeem dan zijn we steeds bereid om een woordje uitleg te geven aan de startplaats of u kan kiezen om een wagen van GLOBE-ADVENTURES te volgen.

 

 

 

 

 

 

 

 

ALGEMENE OPMERKINGEN:

  • Vertrek wordt gegarandeerd vanaf een minimum deelname van 7 voertuigen..
  • Het volledige traject is geschikt voor alle types 4×4 voertuigen alsook Quad’s en Buggy’s.
  • Opgelet, naarmate de weersomstandigheden zijn aangepaste banden (A/T of beter MUDs aangeraden)
  • Niet volledig krasvrij , daarom hebben wij een folie beschikbaar om uw wagen in te tapen. (Deze komt op 10 € de wagen).
  • Alle ingeschreven voertuigen dienen volledig technisch in orde te zijn en voorzien van alle wettelijke boorddocumenten.
    * Inschrijven: Plaatsen zijn beperkt, wees er snel bij !!!
    (Inschrijvingen worden vervroegd afgesloten van zodra het maximum aantal voertuigen is bereikt).

 

 

 

 

 

 

KOSTPRIJS:

75 euro per voertuig ongeacht aantal inzittenden + 50 euro waarborg roadbook (deze laatste som krijgt u terug indien u het roadbook op dezelfde dag terug overhandigd aan GLOBE-ADVENTURES).

Heeft u nog bijkomende vragen over dit prachtig avontuur, aarzel niet en stuur een mailtje naar info@globe-adventures.com .

 

HIER INSCHRIJVEN