MEMBRE – EPERNAY – SAINT-DIZIER hotel*** 19 & 20 mei met bezoek Georges Cartier Champagne kelders

De Champagne is een van de meest geliefde streken voor een weekendtrip. Wellicht is de champagnewijn niet vreemd aan dit succes, maar ook de natuur vormt een belangrijk deel van de aantrekkingskracht.

Gastronomisch genieten, unieke natuur zien, champagne proeven, Romeinse overblijfselen aanschouwen. Dit allemaal op zo’n 270 km van Brussel.

Op 5 min van ons hotel is het bekende Champagne huis Georges Cartier de gidsen u introduceren in de geheimen van de Champagne. De kelders met hun duizenden flessen champagne die uit de 18e eeuw met de hand gegraven zijn in krijt. U ontdekt het ook Champagne maken en authentieke gereedschappen.

Een degustatie van al dit lekkers mag natuurlijk niet ontbreken. We proeven o.a. 5 soorten wij zoals Pinot Noir, Chardonnay, Pinot Meunier….. en natuurlijk een lekker glaasje Georges Cartier champagne.

 

caves degustation

 

 

 

 

Ook hier geven wij u de keuze om enkel op dag 1, dag 2 of beide dagen dit avontuur te beleven met of zonder hotel. Voor degene die dit wensen kunnen ook op camping (zelf te regelen)

 

Programma:

– Dag 1 is op roadbook (bolletje-pijltje)

Bij de start, vanaf 09.00 uur, wordt u in het bezit gesteld van een roadbook die u in staat moet stellen om de volledige route (+/- 170 km) te rijden. Bent u niet vertrouwd met dit systeem dan zijn we steeds bereid om een woordje uitleg te geven aan de startplaats en/of u aansluiten bij een groepje.

Na een kleine verfrissing in ons 3 sterren hotel is er een Champagnedegustatie voorzien in een leuke Champagne kelder in het Georges Cartier champagnehuis.  Daarna gaan we onze smaakpapillen nog eens laten genieten van het lekker eten.

 

 

dagrit 27-09-2014 022

 

 

dagrit 27-09-2014 029

 

 

 

 

 

 

 

– Dag 2 is een volgrit.

Hier vertrekken we in groep om dit mooie landschap te aanschouwen en tussen te druivenranken en bossen te rijden om in de namiddag aan te komen in de omgeving van Saint-Dizier (380 km van Brussel)

– Voor beide dagen eigen pic-nic voorzien.$

 

 

ALGEMENE OPMERKINGEN:

* Vertrek wordt gegarandeerd vanaf een minimum deelname van 7 voertuigen..
* Het volledige traject is geschikt voor alle types 4×4 voertuigen.
* Alle ingeschreven voertuigen dienen volledig technisch in orde te zijn en voorzien van alle wettelijke boorddocumenten.
* Inschrijven uiterlijk vóór 25.03.2018.
(Inschrijvingen worden vervroegd afgesloten van zodra het maximum aantal van 10 voertuigen is bereikt).

 

 

 

KOSTPRIJS:  Dag 1 :  205 € per persoon op basis van 2 personen.

INCLUSIEF:

  • -  Deelname wagen rit op roadbook (ongeacht aantal inzittenden)
  • -  3 sterren Hotelovernachting op basis van 2 pers per kamer. (extra pers of andere combinaties mogelijk, is andere prijsberekening)
  • -  Ontbijt en avondmaal.
  • -  Champagnedegustatie (5 soort wijn + champagne) en rondleiding kelders
  • -  Begeleiding & omkadering door Globe-Adventures
  • -  Sticker van Globe-Adventures

EXLUSIEF:

  • - Alle andere dranken en andere maaltijden,
  • - brandstofverbruik van eigen voertuig,
  • - eventuele inkom voor bezienswaardigheden.
  • -  50 euro waarborg roadbook (deze laatste som krijgt u terug indien u het roadbook op dezelfde dag terug overhandigd aan GLOBE-ADVENTURES).

KOSTPRIJS DAG 2  20.05.2018 – 75 euro per voertuig ongeacht het aantal inzittenden

+ 50 euro waarborg roadbook (deze laatste som krijgt u terug indien u het roadbook op dezelfde dag terug overhandigd aan GLOBE-ADVENTURES).

 

Heeft u nog bijkomende vragen over dit prachtig avontuur, aarzel niet en stuur een mailtje naar info@globe-adventures.com .

Gelieve bij inschrijving duidelijk te vermelden welke formule u kiest (enkel dag 1, hotel en/of dag 2)

 

 

HIER INSCHRIJVEN