SNOWDONIA – WALES 26.10 t.e.m. 31.10 hotel of kamperen

 6 DAGEN – 5 NACHTEN

 

 

map_of_wales

De hoogste bergen van Wales zijn te vinden in Snowdonia in het noorden van Wales; met de Snowdon (1085 meter) als de hoogste berg.
Snowdonia heeft behalve een schitterende natuur ook op cultureel en historisch gebied veel te bieden. De Romeinen, Vikingen, Angelsaksen en de Normandiërs hebben het gebied in bezit gehad, hun sporen zijn in het landschap terug te vinden. Uit alle tijden zijn forten en kastelen terug te vinden, sommigen zijn zelfs werelderfgoed. 

Wij doen er dit jaar een extra niet te missen prachtige dag bij die ons door het mooie landschap van Wales en de Elan Valley via Clearwn dam brengt. Deze dam werd bekend als onderdeel van een eerbetoon aan de winterharde defender series 22 dat het laatste model van de productielijn zal laten rollen. Het team van het gekende tv programma Top Gear heeft met deze defender deze 56m hoge dam vanop de flank naar boven gereden/gewinchd.  De vertrouwde 4×4 is al tientallen jaren een gewoon verschijnsel op het land en op de weg over de hele wereld en het programma vond het alleen maar goed om op zijn eigen unieke manier hulde te brengen aan het voertuig.

 

https://www.walesonline.co.uk/lifestyle/tv/remember-top-gear-scaled-56-10808550

Wij begeleiden deze prachtige spannende reis, met onze jarenlange ervaringen staan wij u bij met raad en daad.

 

     

 

 

 

 

Programma :

 • We verzamelen op zaterdag 26 okt rond 06.30 u op de parking van de ferryhaven in Calais waar we de boot nemen om 07.40 u. Eens in Dover rijden we samen of apart naar het noorden van Snowdonia.
 • Na een stevig Engels ontbijt vertrekken we onder begeleiding zuidwaarts door het natuurresrevaat van Snowdonia waar we onverhard dit prachtig landschap aanschouwen en de tal van rivier doorwadingen kunnen beleven omstreeks 17.00 u na een stevige spannende offroad dag kunnen we genieten van een lekker maaltijd in een tipysch Engels hotel.
 • Op 28 en 29 oktober wisselen de tracks die welgekomen eens van rustig genietend van de schitterende panorama’s van het landschap met wisselende kleurschakeringen tot technische stukken door water, weiden,op rotsen en door modder.
 • s’Avonds na een stevige maaltijd kunnen we telkens met z’n allen nagenieten in de bars van de hotels.
 • We rijden ook rond het Clearwen Reservoir bekent van de beklimming met defender met Top Gear Alsook rijden we naar de hoogste dam in Wales Llyn Brianne waar ze met kano’s van de top naar beneden stormen. 
 • Na 4 dagen genieten komt er aan ons avontuur op 1 nov spijtig genoeg een einde waar we richting Dover vertrekken om rond 16.30 u de ferry richting Calais te nemen.

Wenst u deze streek eens te ontdekken dan kan dit onder begeleiding van GLOBE-ADVENTURES….

 

Gezien alle overnachtingen doorgaan in typische hotelletjes die niet voorzien zijn op grote groepen wordt het aantal inschrijvingen beperkt tot 10 voertuigen maar u kan deze prachtige reis ook beleven met uw tent en in deze tijd van het jaar kan het er nog aangenaam zijn. De kampeerders staan in de  omgeving van de hotels zodat wij allen samen kunnen genieten in de gezellige bar van het hotel en de lekkere maaltijden en ontbijten zodat de groep niet gesplitst wordt. Als kampeerder hoeft u dus ook niet te koken.

 

 
SNOWDONIA 2014 ARNAOUD _JANA 710      

 

 

 

 

 

Algemene opmerkingen:

*Vertrek wordt gegarandeerd vanaf een minimum deelname van 5 voertuigen en maximum 10 voertuigen.
*Het volledige traject is geschikt voor alle types 4×4 voertuigen

*Snorkel aanbevolen.
*Alle ingeschreven voertuigen dienen volledig technisch in orde te zijn en voorzien van alle wettelijke boorddocumenten.
*Inschrijven uiterlijk vóór 01.09.2019

 

 

DSC_5357-XL

 

 

                          

 


Kostprijs:

Hotelformule :

755 € per persoon ( op basis van 2 personen )

INCLUSIEF :

 •  Hotel met ontbijt en avondmaal (5 nachten)
 •  De overzet Calais – Dover / Dover – Calais.
 •  Omkadering en begeleiding gans traject vanuit Calais en terug door GLOBE-ADVENTURES ( 6 dagen )

EXCLUSIEF :

 • kosten voor brandstof
 • maaltijden en dranken tijdens de middag.
 • Sticker  GLOBE-ADVENTURES

Kampeerformule :

565 € per persoon (op basis van 2 pers)

INCLUSIEF :

 •  Kampeerplaats (auto+tent+2 pers)
 •  ontbijt en avondmaal (5 nachten)
 •  De overzet Calais – Dover / Dover – Calais.
 •  Omkadering en begeleiding gans traject vanuit Calais en terug door GLOBE-ADVENTURES ( 6 dagen)
 •  Sticker  GLOBE-ADVENTURES

Wenst u bijkomende info over deze trip? Stuur dan een mailtje naar  info@globe-adventures.com

 

HIER INSCHRIJVEN